Izjava o privatnosti

Ovom izjavom se obvezujemo da ćemo zaštititi privatnost korisnika i sigurnost osobnih podataka koje nam pružaju putem web stranice.

Ova obavijest opisuje vrstu informacija koje možemo prikupiti od vas kada posjetite našu web stranicu i objašnjava kako upotrebljavamo te podatke i korake koje poduzimamo da bismo ih zaštitili. Obavijest također opisuje izbore koje imate u vezi s prikupljanjem i korištenjem vaših podataka prilikom posjete našoj web stranici.

Prikupljanje podataka

Forme

Podaci ostavljeni prilikom slanja poruke pomoću kontakt forme (Ime, Email, Predmet, Poruka, Datum, Privola) ili forme za traženje sastanka (Naziv poduzeća, Ime, Email, Kontakt broj, Datum, Privola) čuvaju se u našoj bazi podataka na neodređeno vrijeme u svrhu kasnije analize. Svi podaci koje nam šaljete korištenjem forme za kontakt ili forme za traženje sastanka zaštićeni su SSL certifikatom i vidljivi su samo nama i vama.

Brisanje podataka iz baze podataka

Ukoliko želite da izbrišemo vaše podatke iz naše baze podataka prikupljene preko kontakt forme ili forme za traženje sastanka, pošaljite nam email na info@govisit.hr.

Analitika

Koristimo Plausible Analytics u svrhu prikupljanja i analiziranja posjećenosti. To je softver otvorenog koda za web analitiku, napravljen u EU, ne koristi kolačiće, ne prati korisnike i ne prikuplja osobne podatke. Statistika je javno dostupna.

Usluge treće strane

Bugsnag

Koristimo Bugsnag za praćenje i prikupljanje podataka o greškama unutar aplikacije.

Kolačići

Kolačić s imenom go_visit_session sadrži samo referencu na enkriptiranu sesiju pohranjenu na web poslužitelju te je neophodan za pravilan rad naše Internet stranice.

Kontakt

Go Visit d.o.o.
Markov Jose 1
Murter, HR 22243
T: 022-435-450