Izjava o privatnosti

Ovom izjavom se obvezujemo da ćemo zaštititi privatnost korisnika i sigurnost osobnih podataka koje nam pružaju putem web stranice.

Ova obavijest opisuje vrstu informacija koje možemo prikupiti od vas kada posjetite našu web stranicu i objašnjava kako upotrebljavamo te podatke i korake koje poduzimamo da bismo ih zaštitili. Obavijest također opisuje izbore koje imate u vezi s prikupljanjem i korištenjem vaših podataka prilikom posjete našoj web stranici.

Prikupljanje podataka

Forme

Podaci ostavljeni prilikom slanja poruke pomoću kontakt forme (Ime, Email, Predmet, Poruka, Datum, Privola) ili forme za traženje sastanka (Naziv poduzeća, Ime, Email, Kontakt broj, Datum, Privola) čuvaju se u našoj bazi podataka na neodređeno vrijeme u svrhu kasnije analize. Svi podaci koje nam šaljete korištenjem forme za kontakt ili forme za traženje sastanka zaštićeni su SSL certifikatom i vidljivi su samo nama i vama.

Brisanje podataka iz baze podataka

Ukoliko želite da izbrišemo vaše podatke iz naše baze podataka prikupljene preko kontakt forme ili forme za traženje sastanka, pošaljite nam email na info@govisit.hr.

Bilten

Prilikom pretplate na naš bilten prikupljamo vašu email adresu, koju čuvamo u našoj bazi podataka, na neodređeno vrijeme u svrhu slanja obavijesti o novim objavama sa našeg bloga. Vaši podaci se čuvaju dok ne otkažete pretplatu. U bilo kojem trenutku možete otkazati pretplatu klikom na vezu u podnožju naših poruka e-pošte ili tako da nam pošaljete email na info@govisit.hr

Usluge treće strane

Google Analytics

Koristimo Google Analytics za prikupljanje i analizu podataka o posjećenosti stranice. Pročitajte naša pravila o kolačićima za više detalja.

Bugsnag

Koristimo Bugsnag za praćenje i prikupljanje podataka o greškama unutar aplikacije.

Kontakt

Go Visit d.o.o.
Markov Jose 1
Murter, HR 22243
T: 022-435-450

Bilten

Pretplatite se kako biste primali obavijesti o novim objavama sa našeg bloga. Ne dijelimo vaš email sa osobama treće strane.