Izjava o privatnosti

Ovom izjavom se obvezujemo da ćemo zaštititi privatnost korisnika i sigurnost osobnih podataka koje nam pružaju putem web stranice.

Ova obavijest opisuje vrstu informacija koje možemo prikupiti od vas kada posjetite našu web stranicu i objašnjava kako upotrebljavamo te podatke i korake koje poduzimamo da bismo ih zaštitili. Obavijest također opisuje izbore koje imate u vezi s prikupljanjem i korištenjem vaših podataka prilikom posjete našoj web stranici.

Prikupljanje podataka pomoću formi

Podaci ostavljeni prilikom slanja poruke pomoću kontakt forme (Ime, Email, Predmet, Poruka, Datum, Privola) ili forme za traženje sastanka (Naziv poduzeća, Ime, Email, Kontakt broj, Datum, Privola) čuvaju se u našoj bazi podataka na neodređeno vrijeme u svrhu kasnije analize.

Brisanje podataka iz baze podataka

Ukoliko želite da izbrišemo vaše podatke iz naše baze podataka, pošaljite nam email na info@govisit.hr.

Zaštita podataka preko Interneta

Svi podaci koje nam šaljete korištenjem forme za kontakt ili forme za traženje sastanka zaštićeni su SSL certifikatom i vidljivi su samo nama i vama.

Analiza posjećenosti stranice

Koristimo Google Analytics za prikupljanje i analizu podataka o posjećenosti stranice. Pročitajte naša pravila o kolačićima za više detalja.

Podaci za pretplatu na bilten

Koristimo Mailchimp za slanje biltena i prikupljanje podataka o pretplatnicima (Email, Ime, Prezime, Datum, Privola). Vaši podaci se čuvaju dok ne otkažete pretplatu. U bilo kojem trenutku možete otkazati pretplatu klikom na vezu u podnožju naših poruka e-pošte ili tako da nam pošaljete email na info@govisit.hr.

Praćenje i izvještavanje o pogreškama

Koristimo Bugsnag za praćenje i prikupljanje podataka o greškama unutar aplikacije.

Pretplatite se na naš bilten

Možete nam vjerovati, šaljemo samo novosti i promocije.